Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна с гневен пост в личния си фейсбук

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна с гневен пост в личния си фейсбук
Коментари Харесай

Наш евродепутат: Наглостта на циганите няма край, пак искат да се изкарат жертви!

Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна с ядосан пост в персоналния си фейсбук профил. Той бе провокиран от протичащото се в русенските цигански махали, откакто се разбра, че за бруталното ликвидиране на Виктория Маринова е арестуван 21-годишният Северин Красимиров, който е живеел в тях. Ето какво написа Джамбазки (публикуваме думите му без редакторска намеса):

" Наглостта на ромите от русенската махала няма край. Както и на останалите, впрочем. Още не е минало погребението. Циганите към този момент наскачаха и отново извадиха брадвите. Вече са жертви. Те са жертвите, тези гнусни наглеци. Вече са уплашени. Стресирани. Телевизорите са цялостни с ревящи и хленчещи криви мутри.

Водоплаващите птици с микрофоните, които до през вчерашния ден оплакваха сътрудника си, през днешния ден към този момент са цялостни със състрадание към ромите в махалата. Същите роми, които по личните им самопризнания, са знаели всичко за убийството и килъра през цялото време. Цитирам: " И то таково... нещо... изнасилство...убиство... " Такова нещо, изнасилство, ликвидиране, естествените работи за примата от махалата. Приматът, който се беше написал в обществената мрежа " разбивачА на тесни гАзове " и в този момент се е тормозил за своя. Да уточним. " Махалата ", която и където и да е тя, е част от територията на Република България.

Където и да е тя и каквито и паразити да я населяват. Ерго, всеки български жител може да се разхожда където и в която махала си изиска, когато си изиска. Пеша, на
Иначе става малко двоен стандарт. В този репортаж има учредения за няколко неоправдателни присъди. Поне няколкото от приматите с брадвите си плачат за арест и присъда. Тук трябваше да влезе жандармерия. За това би трябвало да питате началника на полицията в Русе, уважаеми водоплаващи с микрофони, а не да роните крокодилски сълзи за ранимите души на родата на килъра и изнасилвач на ваша сътрудник “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР